We hopen dat Ronaldo erbij is tegen Ajax, maar het wordt moeilijk

"We hopen dat Ronaldo erbij is tegen Ajax, maar het wordt moeilijk"

01-04-2019 15:26
1

Het is serieus de vraag of Cristiano Ronald over negen dagen kan spelen tegen Ajax. Dat heeft Juventus-trainer Massimiliano Allegri maandag laten weten tijdens een persconferentie in Turijn. 

Ruim een week geleden raakte Ronaldo geblesseerd tijdens een interland van Portugal. Aanvankelijk leek de blessure van de 34-jarige vedette mee te vallen, ook omdat Ronaldo zelf verkondigde dat er weinig aan de hand was, maar inmiddels maakt de kampioen van Italië zich wel degelijk zorgen. Afgelopen weekend ontbrak CR7 tegen Empoli en achter het heenduel met Ajax in de kwartfinale van de Champions League staat dus ook een groot vraagteken. 

"Ronaldo werkt hard aan zijn herstel. We hopen dat hij erbij is tegen Ajax, maar het wordt moeilijk. We doen er alles aan en we moeten vertrouwen houden", aldus Allegri. Maandag is Ronaldo onderzocht door de medische staf van Juve. "Zijn been voelde al een stuk beter dan vorige week. Er zijn nog negen dagen te gaan, dus we hebben nog tijd. Het is logisch dat we voorzichtig zijn."

Over Paulo Dybala, die zaterdag geblesseerd uitviel tijdens de warming-up, wilde Allegri weinig zeggen.