Club Brugge-spelers lijken keuze van Leko te kennen: Natuurlijk is het jammer

Club Brugge-spelers lijken keuze van Leko te kennen: "Natuurlijk is het jammer"

01-04-2019 10:45 Laatste update: 10:45
8

Ivan Leko lijkt Club Brugge na dit seizoen te verlaten, al gaf de Kroaat dat zelf niet toe. Wel vertelde de Club-trainer voor de wedstrijd tegen KAA Gent al dat zijn keuze gemaakt is. Kapitein Ruud Vormer ligt niet wakker van die speculaties.

Vormer hoorde ook het interview van Leko en hij was verbaasd. "Het is opmerkelijk, maar wij zijn er niet mee bezig. We hebben één doel en dat is kampioen worden", opent de Nederlander bij Het Laatste Nieuws.

De kapitein van Blauw-Zwart wil de beslissing van Leko niet beïnvloeden. "Dit is een keuze van Leko, wij moeten voetballen. Of ik het spijtig zou vinden? Dat wel, want hij is een goeie trainer", aldus Vormer.

Geen invloed op Play-Offs
Ook Siebe Schrijvers, die onder Leko helemaal boven water kwam, zou een vertrek van zijn trainer jammer vinden. "We hebben het er nog niet over gehad. Wel is het zo dat we samenwerken en dat hij er nog steeds is. Natuurlijk is het jammer. Hij heeft een fantastisch parcours afgelegd. Dat die beslissing niet van invloed is op onze Play-Offs, hebben jullie vandaag gezien."