Dubbel gevoel voor Mertens: wedstrijd eindigt met blessure én mooie mijlpaal

31-03-2019 17:25

Dries Mertens zal zondagavond met gemengde gevoelens terugkeren naar Napoli. De Rode Duivel scoorde in de topper tegen AS Roma (1-4 zege) zijn tiende doelpunt van het seizoen, maar nadien moest de aanvaller naar de kant met een blessure.

Napoli begon goed aan de wedstrijd dankzij een geweldig doelpunt van Milik. In de blessuretijd van de eerste helft kwam de thuisploeg langszij na een penaltygoal van Perotti. Maar Napoli was in de tweede helft duidelijk een maatje te sterk. Mertens trapte een voorzet van Callejon van dichtbij binnen. Nadien zorgden Verdi en Younes voor de 1-4 eindstand.

Mertens moest echter enkele minuten na zijn doelpunt naar de kant. De Rode Duivel verliet trekkebenend het veld, maar het is nog niet duidelijk wat er aan de hand is. Hij heeft tegen Roma wel een mooie mijlpaal bereikt. Mertens scoorde zijn 78e doelpunt voor Napoli en doet daarmee evengoed als Edinson Cavani.