Vreven haalt uit naar Beerschot-Wilrijk: Ben daar helemaal niet gelukkig mee

Vreven haalt uit naar Beerschot-Wilrijk: "Ben daar helemaal niet gelukkig mee"

31-03-2019 12:30
3

Beerschot-Wilrijk begint zondagavond aan Play-Off 2 met een verplaatsing naar Westerlo. Veel nut heeft dat niet, want Stijn Vreven en co hebben niets te winnen. Beerschot-Wilrijk heeft geen Europese licentie aangevraagd.

"Daar ben ik helemaal niet blij mee", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Ik vind zelfs dat zoiets niet kan. Ik ben een coach die betaald wordt om mijn spelers te motiveren. Dan moet de club er alles aan doen om me daarin te steunen. Ik was niet op de hoogte van die beslissing. Ik kreeg ondertussen een uitleg, maar ben daar niet gelukkig mee."

Toch wil Vreven iets laten zien in Play-Off 2. "Ik heb mijn spelers gezegd dat ze nu maar moeten bewijzen dat de club ten onrechte de licentie niet heeft aangevraagd, door zo veel mogelijk te winnen. We mogen ons mooie seizoen niet laten uitdoven als een kaarsje. Dat zou ook niet gepast zijn tegenover onze supporters. Iedereen wil naar 1A. Ik wil zien dat mijn ploeg competitief is met de ploegen uit 1A. Dán is Play-off 2 voor mij geslaagd."