Louwagie waarschuwt iedereen voor Gent: We hebben PO1-ploegen al pijn gedaan

Louwagie waarschuwt iedereen voor Gent: "We hebben PO1-ploegen al pijn gedaan"

30-03-2019 08:02
3

KAA Gent begint als vijfde aan Play-Off 1, maar is nog niet helemaal uitgeschakeld voor de titelrace. De Buffalo's worden gezien als het 'dark horse' van de eindfase van onze competitie. Dat verbaast Michel Louwagie niet.

Volgens de manager van Gent kan zijn ploeg zeker goede resultaten neerzetten in de Play-Offs. "We hebben ook bewezen dat we de PO 1-ploegen pijn kunnen doen", zegt hij fier in Het Laatste Nieuws.

"Noem ze maar op, we hebben ze allemaal 'efkes' pijn gedaan, van de eerste tot de laatste. De analisten weten dat we kwaliteiten hebben en dat we van tijd tot tijd zeker voor de verrassing zullen zorgen. Derde of vierde, dat moet ons doel zijn. Vorig jaar waren we vierde, daarvoor twee jaar derde en daarvoor kampioen", zegt hij.

Voor KAA Gent begint het zondag op bezoek bij rivaal Club Brugge. "Wij beginnen graag bij onze moeilijkste tegenstander. Ik vind onze kalender niet slecht: beginnen met de zwaarste uitmatch en op het einde thuis eindigen, dat is een goeie loting", geeft hij aan.