Frustratie en woede bij Antwerp: De arbitrage van Visser was lamentabel

Frustratie en woede bij Antwerp: "De arbitrage van Visser was lamentabel"

30-03-2019 07:45
26

Bij Antwerp FC was men na de verloren partij tegen Standard (3-1) niet te spreken over scheidsrechter Lawrence Visser. Volgens Faris Haroun ging de scheidsrechter meermaals in de fout.

"Het is geen excuus, maar de arbitrage was lamentabel", is Haroun hard in Het Laatste Nieuws. "De scheids haalt ons uit de match. Ik maak een klein foutje en krijg geel, zij trappen Mbokani bijna in het ziekenhuis en komen zonder kaart weg", geeft Haroun aan.

Volgens hem grotendeels door de slechte reputatie van Antwerp. "Bepaalde mensen hebben ons een slecht imago gegeven ofwel krijgen de arbiters instructies, maar als kleinere ploeg voelt het elke week aan alsof we gehandicapt zijn. En je kan niet eens met hem praten. Dat is zo frustrerend. Ik hoop dat het niveau van de scheidsrechters in de volgende wedstrijden beter is", aldus Haroun.

Al beseft de kapitein van Antwerp ook dat zijn ploeg niet een hele wedstrijd goed speelde. "Een match duurt 90 minuten en geen 60", analyseert hij. "Wij gingen te laag spelen en konden de bal niet meer houden. Toen werd het moeilijk. We wisten dat het gevaar van de lopende mensen kon komen en als je die dan vrije baan geeft, roep je het over jezelf af", besluit hij.