Transferstrijd Butez barst los: 'Standard en Anderlecht denken aan doelman'

Transferstrijd Butez barst los: 'Standard en Anderlecht denken aan doelman'

30-03-2019 07:16
1

De transferstrijd om Jean Butez kan bijna beginnen. De doelman acht zich klaar voor een stap hogerop. Daar willen Standard en RSC Anderlecht van profiteren.

Beide ploegen hebben nog een goede doelman, maar volgens Het Nieuwsblad is de kans niet onbestaande dat Butez volgend seizoen onder de lat van één van die ploegen staat. Bij Standard heeft Guillermo Ochoa een aflopend contract (al kan Standard dat nog met één seizoen verlengen). Een verkoop valt dus niet uit te sluiten. Butez kan zijn vervanger worden.

RSC Anderlecht heeft met Thomas Didillon dan weer één van de revelaties in de competities in huis. De Fransman is bezig aan een sterk seizoen en dat is ook buitenlandse clubs niet ontgaan. De doelman zou Anderlecht een mooie transfersom kunnen opleveren, waardoor een transfer tot de mogelijkheden behoort.

Transfersom
Goedkoop zal Butez echter niet zijn. 50% van de transferrechten voor Butez liggen nog bij zijn ex-club Lille OSC. Royal Excel Moeskroen zal dus de jackpot willen vangen voor de doelman.