Belgische topclubs mogen hopen op Butez: 'Vertrek niet onwaarschijnlijk'

Belgische topclubs mogen hopen op Butez: 'Vertrek niet onwaarschijnlijk'

29-03-2019 23:02
4

Royal Excel Moeskroen heeft de laatste weken heel wat indruk gemaakt. Daar mag het deels Jean Butez voor bedanken, die ontzettend goed staat te keepen. Mogelijk is hij ook aan zijn laatste weken bezig bij de club.

De Fransman wordt namelijk gevolgd door heel wat Belgische topclubs. Dat weet Butez ook. "Het voelt alsof ik dit jaar tegen een plafond aan ben gegroeid. Ik denk niet dat het pretentieus is van mij kant om op een hoger niveau te willen spelen. Ik wil graag een nieuw project vinden waar ik mezelf ten volle kan ontplooien, als dat nu in Moeskroen is of ergens elders", zegt Butez bij RTBF.

Een vertrek sluit hij niet uit, al kan een langer verblijf ook. "Er zijn momenteel mogelijkheden dat ik volgend seizoen vertrek, maar dat is nog niet zeker. Zolang er niets is getekend ben ik nog steeds een speler van Moeskroen", zegt hij.

"Het is niet onwaarschijnlijk dat ik vertrek, want de club zal misschien enkele spelers moeten verkopen wegens de financiële situatie. Ik heb zin om mij sportief te ontplooien, om voor een grote club te kunnen spelen. Met de clubleiding werd er nog niet onderhandeld. Ik ben nog niet weg, maar een vertrek behoort wel tot de mogelijkheden", besluit hij.