Ajax-coach Ten Hag ziet Marin (Standard) graag komen: ''Hij viel me toen op''

Ajax-coach Ten Hag ziet Marin (Standard) graag komen: ''Hij viel me toen op''

29-03-2019 15:10

Ajax heeft inderdaad verregaande interesse voor Standard-smaakmaker Razvan Marin, zo heeft trainer Erik ten Hag bevestigd tijdens zijn wekelijkse perspraatje. De Telegraaf pakte deze week uit met het nieuws dat Marin voor twaalf miljoen euro overkomt uit Luik.

Toen Ten Hag tijdens de vrijdagse persconferentie werd geconfronteerd met het nieuws, kon hij een glimlach niet onderdrukken. "Ik zal niet ontkennen dat we hem op de radar hebben haha", liet de trainer weten. Marin speelde zich in de kijker tijdens de dubbele onderlinge ontmoeting in de voorronde van de Champions League. "Hij viel mij inderdaad op toen we tegen Standard speelden. We zijn hem daarna gaan volgen met de staf en de scouting."

Ten Hag noemt Marin, die waarschijnlijk binnenkort gepresenteerd gaat worden in Amsterdam, een 'dynamische speler' en 'een echte verbindingsspeler'. "Hij is dynamisch in het lopen en in de passing, zowel korte als lange passes. En hij kan bijsluiten", somt de trainer op. Ten Hag kon en wilde nog niet bevestigen wanneer Marin zijn contract gaat ondertekenen. "Wanneer wij een nieuwe speler hebben, melden wij dat."

Lees ook: ''Marin is een koopje, die vertrekt binnen enkele seizoenen voor een veelvoud''