Geen zorgen voor Club Brugge: Ajax zal niet terugkeren om hem vast te leggen

Geen zorgen voor Club Brugge: "Ajax zal niet terugkeren om hem vast te leggen"

02-04-2019 10:31 Laatste update: 10:31
14

Arnaut Danjuma werd wekenlang aan AC Milan gelinkt, maar de Nederlander bleef dus gewoon bij Club Brugge. De winger is nog maar pas weer fit, maar dat houdt Ajax Amsterdam niet tegen hem op het verlanglijstje te zetten.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Zo zou Ajax gecharmeerd zijn door Danjuma. De Amsterdammers houden rekening met een vertrek van David Neres en kijken daarom alvast uit naar een potentiële vervanger. De flankaanvaller van Club Brugge is één van de pistes die gevolgd wordt.

Gesprekken met Club Brugge waren er dan weer nog niet. Danjuma is niet de enige naam op het lijstje van Ajax. Zo zijn er andere namen die meer de voorkeur van de Ajacieden genieten. Al kan die mening volgens de krant dankzij een sterke Play-Off 1 snel veranderen.

Contract tot 2022
Vorige zomer haalde Club Brugge de Nederlandse flankaanvaller weg bij NEC Nijmegen, toen ook al voor de neus van Ajax. Nu ligt Danjuma nog tot 2022 onder contract bij Blauw-Zwart. Aan een vertrek zal dus een stevig prijskaartje hangen.

Update 02/04, 10.30: Valentijn Driessen, journalist bij De Telegraaf, verwacht niet dat Ajax een poging zal wagen voor Danjuma. "Danjuma heeft Ajax vorig seizoen al geweigerd en ik denk niet dat Ajax zal terugkeren om hem komende zomer vast te leggen", klinkt het bij de Nederlandse journalist.