Er is nog leven bij Extra Time na Mulder en Degryse: Kracht blijft behouden

Er is nog leven bij Extra Time na Mulder en Degryse: "Kracht blijft behouden"

28-03-2019 21:01
20

Bij Extra Time en de VRT vrezen ze niet na het vertrek van Jan Mulder en Marc Degryse. De zender verliest de twee analisten aan VTM. Maar dat zorgt niet voor paniek bij de openbare omroep.

Degryse en Mulder waren twee vertrouwde gasten bij Extra Time. Er werd dus al gespeculeerd over de toekomst van het programma. "Voor alle duidelijkheid: Extra Time blijft voor Canvas een enorm belangrijk programma. Het is dé plek om op televisie uitgebreid en in de diepte over voetbal te praten", reageert netmanager Olivier Goris bij De Morgen.

Na het vertrek van Mulder en Degryse zal er ook niet veel veranderen, geeft Goris aan. "De kracht van Extra Time wordt behouden. Het programma zal in geen geval aan belang inboeten. We hebben niet voor niets Frank Raes, ondanks zijn pensioen, voor een nieuw seizoen aan het programma vastgehaakt. En, er is nog leven naast Jan."

Onder andere Mohamed Messoudi en Wesley Sonck lijken het vertrek van het duo op te moeten vangen. "Uiteraard zijn er Filip Joos en Peter Vandenbempt, maar ook Mohamed Messoudi heeft zich straf ontwikkeld. En Wesley Sonck is altijd verfrissend", zegt Goris.