Robben bezig aan afscheidstournee bij Bayern: Nog één keer dat shirt

Robben bezig aan afscheidstournee bij Bayern: "Nog één keer dat shirt"

28-03-2019 20:37

Arjen Robben werkt hard aan zijn herstel. De vleugelaanvaller van Bayern München heeft nog altijd last van zijn heup en lies. Het is onduidelijk of en wanneer de 35-jarige Robben zijn comeback maakt voor Der Rekordmeister.

"Ik weet het niet, we moeten het nog zien", zegt Robben in gesprek met de Duitse krant Allgemeine Zeitung. De kraker tussen koploper Bayern en nummer twee Borussia Dormund van 6 april gaat hij in elk geval niet redden. "Ik geloof niet dat ik dat ga halen, het is niet realistisch. Ik ben weer op de goede weg, maar ik zit nog niet bij de groep. Dat gaat ook nog wel even duren."

Na dit seizoen neemt Robben afscheid van de regerend landskampioen van Duitsland. "Het zijn mijn laatste twee maanden bij deze club, waar ik tien jaar gespeeld heb. Ik wil nog één keer spelen, nog één keer dat shirt aantrekken. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Wanneer dat dan is, maakt me niet uit. (...) De laatste maanden waren zwaar, maar ik hou van voetbal. Als het lichaam weer meewerkt, wil ik doorgaan."