L'Equipe kondigt 'revolutie' in Madrid aan: 500 miljoen (!) voor drie megadeals

L'Equipe kondigt 'revolutie' in Madrid aan: 500 miljoen (!) voor drie megadeals

28-03-2019 08:01
5

Real Madrid staat voor een 'revolutie' en gaat volgens het L'Equipe álle remmen losgooien tijdens de zomerse transfermarkt. De Koninklijke heeft 500 miljoen euro (!) gereserveerd voor drie absolute topaankopen: Eden Hazard, Kylian Mbappé en Paul Pogba. 

Real-trainer Zinedine Zidane krijgt volgens L'Equipe carte blanche om aan een nieuwe ploeg te bouwen. De Franse oefenmeester ziet de komst van Manchester United-middenvelder Pogba en aanvallers Mbappé (Paris Saint-Germain) en Hazard (Chelsea) als prioriteit. 

Hazard wordt al geruime tijd aan Real gelinkt. Grote vraag is of Chelsea wel mee wil werken aan een vertrek van de Belgische vedette. The Blues zijn namelijk gestraft door de FIFA en mogen in de zomer geen spelers contracteren. 

Ook PSG-ster Mbappé staat al langer op het lijstje in Madrid. France Football schreef eerder deze maand al dat Real van plan is om een bod uit te brengen op de Fransman. Mbappé zou sowieso de duurste aankoop uit de voetbalgeschiedenis worden. Hij kost minimaal 250 miljoen euro, misschien zelfs meer.

Dan is er nog Pogba. Hij wakkerde onlangs transfergeruchten aan door openlijk te speculeren over een toekomstige samenwerking met Zidane bij Real. Pogba zou het niet naar z'n zin hebben in Manchester en zaakwaarnemer Mino Raiola opdracht hebben gegeven om een transfer rond te krijgen. Ook Juventus aast op de middenvelder. 

Real heeft voor komend seizoen al twee toptransfers afgerond. De Braziliaanse verdediger Éder Militão komt voor circa 50 miljoen euro over van FC Porto. Supertalent Rodrygo (Santos) werd voor 45 miljoen ingelijfd.