Van Damme blikt terug naar opstootje op training: “Totaal geen respect”

Van Damme blikt terug naar opstootje op training: “Totaal geen respect”

28-03-2019 07:00 Laatste update: 07:42
5

Jelle Van Damme heeft nog steeds een blauw oog na het opstootje met Lamkel Ze op de training van Antwerp. Tegenover Het Laatste Nieuws reageerde de verdediger.

Zo’n tien dagen geleden kreeg Van Damme een tik van Lamkel Ze tegen het oog. De Kameroener laat zijn temperament wel meer opspelen. “De bal was al aan de ­andere kant van het veld en hij slaat me met opzet. Zoiets doe je niet”, begint Van Damme.

“Totaal geen ­respect, 0,0. Intussen heeft hij een straf ­gekregen (Lamkel Zé werd tegen Kortrijk uit de selectie geweerd, red.) en daarmee is de kous af. Ik beschouw hem als een collega en ga met hem samen spelen, maar dat is ­alles”, aldus de verdediger van Antwerp.

Bölöni
Ook coach Laszlo Bölöni legde de situatie nog eens uit. “Een clash die niet vaak voorkomt op een voetbalveld, want het was abnormaal agressief. Van Damme gedroeg zich als een op en top prof en ik hoop dat Lamkel Zé dat van hem gaat overnemen. Zoiets kan je niet zomaar vergeten, maar we moeten het wel achter ons laten. Net zoals een zware nederlaag of een riante overwinning.”

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoi he..🤪😘 #menofmayhem #sonsofanarchy #37

Een bericht gedeeld door Jelle Van Damme (@jelle_van_damme) op