'Lukaku krijgt deze week zekerheid over definitieve aanstelling van Solksjaer'

'Lukaku krijgt deze week zekerheid over definitieve aanstelling van Solksjaer'

26-03-2019 22:11

Volgens diverse Engelse media, waaronder The Daily Telegraph, gaat Manchester United nog deze week de definitieve aanstelling van Ole Gunnar Solskjaer als manager wereldkundig maken. De Noor werd als interim-manager aangesteld na het ontslag van José Mourinho.

Met de entree van Solskjaer zette de club van Romelu Lukaku de weg omhoog weer in. Iedereen bij The Red Devils is dusdanig positief over het tijdelijke dienstverband van Solskjaer dat er veel stemmen opgaan om de Noor een definitieve aanstelling te geven en The Daily Telegraph schrijft nu dat Manchester United deze week nog de bevestiging voor die aanstelling wil gaan geven.

Met United won Solskjaer zijn eerste acht wedstrijden in alle competities en is de hoop op een plek bij de top vier, die aan het einde van het seizoen Champions League-voetbal zou opleveren, weer helemaal terug bij The Red Devils. Ook leidde de Noor zijn ploeg naar de kwartfinale van de Champions League door in de achtste finales verrassend af te rekenen met Paris Saint-Germain.