Antwerp-sterkhouder was niet meer welkom bij Genk: Ik zou te duur worden

Antwerp-sterkhouder was niet meer welkom bij Genk: "Ik zou te duur worden"

Gepubliceerd: dinsdag 26 maart 2019 om 11:00di 26-03-2019 om 11:00

Faris Haroun is bij Antwerp FC uitgegroeid tot een onmisbare schakel in het elftal van Laszlo Bölöni. De Belgische middenvelder staat gekend om zijn fysieke kwaliteiten. Haroun geef echter toe dat hij het misschien wel hogerop had kunnen mikken.

Enkele jaren terug debuteerde Haroun bij KRC Genk, maar daar vertrok hij al snel. Een transfer naar Beerschot volgde, maar er waren andere opties. "Toen ik bij Genk speelde, kon ik naar Leverkusen", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Haroun geeft toe dat hij eigenlijk te vroeg weg moest bij Genk. "Daar wilde ik niet vertrekken, maar toen Ronny Van Geneugden overnam, had het bestuur die beslissing genomen omdat het zogezegd te duur zou worden om mijn bijna aflopend contract te verlengen."

Meerdere opties
Nadien kreeg Haroun de kans om een lucratieve transfer te versieren. "Bij Beerschot was er een bod van een Engelse middenmoter, waarbij de onderhandelingen twee minuten voor de transferdeadline zijn afgesprongen. Ik zat op hotel met de nationale ploeg en kreeg dat te horen. Een slag. Ik kon ook naar Anzhi voor veel geld."

Poll

Had Haroun het verder kunnen schoppen?

(475 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws