Mourinho haalt zijn gram: 'Een filosofie en nooit iets winnen: what is the point?'

Mourinho haalt zijn gram: 'Een filosofie en nooit iets winnen: what is the point?'

Gepubliceerd: dinsdag 26 maart 2019 om 09:46di 26-03-2019 om 09:46

José Mourinho begrijpt niet veel van de kritiek die er is op de manier waarop hij zijn teams laat voetballen. De momenteel clubloze Portugees behaalt liever prijzen dan dat hij geprezen wordt vanwege zijn aanvallende speelstijl, vertelt hij bij BeIN Sports.

"Sommige trainers gaan prat op hun filosofie. Maar ik denk dat je zoiets pas kunt 'verkopen' als je een paar prijzen gepakt hebt. Alleen zo kun je bewijzen dat jouw filosofie de juiste is", laat de oud-trainer van onder meer Chelsea, Real Madrid en Manchester United weten. "Als je een filosofie uitdraagt waar je nooit iets mee wint: what is the point?", vraagt hij zich hardop af.

Mourinho geniet na zijn ontslag bij Manchester United van een sabbatical, maar wil snel weer aan de slag bij een nieuwe club. "Ik maak mezelf klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik hoop in juni bij een nieuwe club in te stromen, zodat ik de voorbereiding mee kan maken."

Lees ook: Mourinho klaar voor nieuwe stap: 'Ik wil komende zomer weer terugkeren'

Lees meer over:Premier League

Poll

Heeft Mourinho hier gelijk?

(119 stemmen)

Plaats een reactie

agdh +2360
dinsdag 26 maart 2019 om 10:02
Ja, maar de laatste jaren werd er met jouw manier van voetballen ook niet veel prijzen meer gepakt
Vind ik leuk
dinsdag 26 maart 2019 om 10:19
Het enigste dat hij nog gepakt heeft is poen !!!! Volgens mij zijn de trainers van de absolute topteams soms meer bezig met hun ontslagpremie dan met hun team ( op enkele uitzonderingen na )
Vind ik leuk
dakcota +4644
dinsdag 26 maart 2019 om 13:05
toch de europa league en de engelse beker gewonnen met manchester united,een ploeg die normaal niet in staat was prijzen te pakken.

chapeau
Vind ik leuk
dinsdag 26 maart 2019 om 23:55
Niet in staat?
United is een van de rijkste clubs ter wereld en ze geven elk jaar wel een paar miljoenen uit aan top spelers dus dat is echt het minste dat je kunt winnen met Man U
Vind ik leuk
dakcota +4644
woensdag 27 maart 2019 om 12:56
je mag zeggen wat je wilt maar man utd was de laatste jaren een beetjhe zoals anderlecht in belgie.. de grootste club van het land maar geen spelers die dat aantonen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws