Pozuelo praat eerste keer na transfer: Gezien hoe de competitie groeide

Pozuelo praat eerste keer na transfer: "Gezien hoe de competitie groeide"

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 21:17ma 25-03-2019 om 21:17

Alejandro Pozuelo werd maandag officieel voorgesteld bij FC Toronto. De 27-jarige Spanjaard verliet KRC Genk eerder deze maand om aan de slag te gaan in de Major Soccer League.

Bij de Canadese club wordt Pozuelo met open armen ontvangen. "Ik weet dat hij hier thuis hoort", vertelt algemeen manager Ali Curtis. "We kennen zijn kwaliteiten en hij is gelukkig om deel uit te maken van onze ploeg. Een geweldig moment voor Toronto. Ik vroeg aan Alejandro wat zijn grootste kracht was. En hij antwoordde 'zijn toewijding aan de ploeg'. Wanneer je probeert een ploeg te bouwen die kan meedingen voor de titel, is het belangrijk dat niemand boven de ploeg staat."

Pozuelo, die bij Toronto Victor Vazquez (ex-Club Brugge) moet vervangen, is uiteraard opgetogen dat hij eindelijk in Canada is. "Ik wil graag mijn vrouw, familie en mijn makelaars bedanken", verklaart de Spanjaard. "Ik ben gelukkig om hier te zijn. Ik heb gesproken met Victor Vazquez en Laurent Ciman. Ze spraken over de stad en de club en het is geweldig. Het belangrijkste voor mij is m'n familie, daarom ben ik hier."

Plaats een reactie

maandag 25 maart 2019 om 21:27
Heeft niet veel gemaakt eh.. goeie speler en mentaliteit dacht ik goed , ma dan zou ge niet vertrekken op deze manier .. ma das mijn mening.
Vind ik leuk
Smuuw +1429
maandag 25 maart 2019 om 21:48
Tijden veranderen
Vind ik leuk
Paars hart +402
dinsdag 26 maart 2019 om 01:37
Bekijk het is even anders, als u (of eender welke supporter van krcgenk) ergens anders 500€ meer zou kunnen verdien, hoeveel zouden er dan blijven bij zijn huidige werkgever?
Vind ik leuk
dinsdag 26 maart 2019 om 11:20
Als je alle feiten axhter elkaar zet dan weet je waar gznk hem heeft gehaald.. zijn 1 ste seizoen als topper en hij is weg.. heeft ons voorbije jaren veel tijd en geduld gekost
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws