'Marokko loopt confrontatie met Messi mis en eist half miljoen van Argentijnen'

'Marokko loopt confrontatie met Messi mis en eist half miljoen van Argentijnen'

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 20:45ma 25-03-2019 om 20:45

De voetbalbond van Marokko is niet te spreken over de afwezigheid van Lionel Messi tijdens de oefeninterland tussen Argentinië en Marokko van dinsdagavond. De superster maakte eerder deze week zijn rentree in het Argentijnse shirt, maar liep tijdens het duel tegen Venezuela een blessure op.

Messi heeft inmiddels het Argentijnse trainingskamp verlaten en is terug in Barcelona. De 31-jarige linkspoot zal dinsdag dan ook niet in Tanger te bewonderen zijn voor de vriendschappelijke interland tegen Marokko. Een hard gelag voor de Marokkaanse voetbalbond, aangezien de Argentijnen vooraf beloofd hadden om met hun sterkst mogelijke team aan te treden.

Volgens RMC Sport heeft men inmiddels contact gezocht met de Argentijnse bond en om tekst en uitleg gevraagd. De Marokkanen hadden één miljoen euro over voor de komst van het Argentijnse elftal, waarvan vijf ton voor de aanwezigheid van Messi. Naar alle waarschijnlijkheid gaat de Marokkaanse bond proberen om die 500 duizend euro terug te vorderen van de Argentijnen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws