M'Buyu staat voor moeilijke opdracht bij Lokeren: Deze stad verdient dat

M'Buyu staat voor moeilijke opdracht bij Lokeren: "Deze stad verdient dat"

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 20:32ma 25-03-2019 om 20:32

Met Dimitri M'Buyu heeft Sporting Lokeren een nieuwe technisch directeur aangesteld. Hij moet Lokeren weer op de rails zien te krijgen. Een moeilijke opdracht, beseft hij ook.

"Helaas klopt dat", klinkt het op de officiële website van Lokeren. "Ik weet dat ik aan een moeilijke opdracht begin", geeft M'Buyu aan. Hij is alleszins een grote fan van Lokeren. "Mijn vader Jean speelde bij de Racing in 1958 en zo kreeg ik de liefde voor de club al van bij mijn eerste levensjaren mee. Ik ben dus al heel mijn leven emotioneel verbonden geweest met deze club en ken hier heel wat mensen", geeft hij aan.

"Als ik in de stad rond loop, gaat het gesprek binnen de minuut over wat ik denk over Sporting. Ik heb dus heel wat informatie, al is die natuurlijk niet altijd uit de eerste hand en zeker niet altijd correct. Maar ik heb wel een aanvoelen hoe het met de club gesteld is."

"Nu komt het er op aan om de club weer op de rails te krijgen. De stad verdient dat, de supporters evenzeer. Uit ervaring weet ik dat de fans echte fans zijn, kritisch als het moet, maar ook op post als de club hen nodig heeft. Kijk maar naar de actie op de laatste speeldag", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws