Batshuayi doet wat er van hem verwacht werd: ''Goals zijn voor mij als vitamines''

Batshuayi doet wat er van hem verwacht werd: ''Goals zijn voor mij als vitamines''

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 17:25ma 25-03-2019 om 17:25

Michy Batshuayi had tegen Rusland en Cyprus de absentie van Romelu Lukaku op te vangen bij de Rusland. Waar hij tegen Rusland tegenviel, was hij zondag wel op de afspraak. Batshuayi deed met een doelpunt wat er van hem verwacht werd. 

Met zijn dertiende goal voor de nationale ploeg bepaalde Batshuayi de eindstand op 0-2. Batsman, die ook de assist voor de openingsgoal van Eden Hazard gaf, keek na afloop tevreden terug op zijn 25e interland. "Goals zijn voor mij als vitamines. Ik leef ervan", lachte Batshuayi na afloop tegenover Het Laatste Nieuws.

Batshuayi kon echter evenmin erkennen dat het geen hoogstaande match was. ''Het was moeilijk. Voor mij, en voor veel andere spelers. De omstandigheden waren niet ideaal. Op verplaatsing, op een moeilijk veld. Maar we zijn efficiënt geweest in de beginfase. Dat heeft zich terugbetaald in twee snelle doelpunten'', luidde zijn kijk op de match.

Lees ook: Batshuayi na eenvoudige zege tegen Cyprus: ''Hadden zware benen''

Plaats een reactie

Patfey +6456
maandag 25 maart 2019 om 17:49
Assist, welke assist? Die bal werd door een Cyprioot weggeduwd nadat Batsman vast zat tussen drie Cyprioten (en die daardoor uiteraard aan de klap en uit het spel hield)
Vind ik leuk
w-b forever +2054
maandag 25 maart 2019 om 20:13
Hoop dat hij in de toekomst meer vitamine D in zich heeft.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws