'Barcelona speurt naar een nieuwe doelman, Casteels back-up voor toptarget'

'Barcelona speurt naar een nieuwe doelman, Casteels back-up voor toptarget'

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 17:00ma 25-03-2019 om 17:00

FC Barcelona is achter de schermen druk bezig met de opvolging van twee doelman Jasper Cillessen. El Mundo Deportivo schrijft maandag dat de kampioen van Spanje afgelopen week wederom gesproken heeft met de zaakwaarnemer van André Onana. Mocht Ajax-keeper Onana niet komen, dan zou onze landgenoot Koen Casteels een serieuze kandidaat zijn.

Onana (22) is volgens het dagblad de belangrijkste kandidaat om in de voetsporen te treden van Cillessen. Hoewel de nummer een van Oranje nog geen concrete aanbiedingen op zak heeft, houdt Barça er serieus rekening mee dat hij in de zomer wil vertrekken. Bij een bod van circa 45 miljoen euro is de club bereid om mee te werken aan een transfer. 

Op de achtergrond is Barcelona bezig met de zoektocht naar een nieuwe concurrent voor Marc-André ter Stegen. Afgelopen week vond er een tweede gesprek plaats met het management van Onana. Ook Koen Casteels, die nog tot en met medio 2021 vastligt bij VfL Wolfsburg, is in beeld.

El Mundo Deportivo meldt daarnaast dat Barça tevens overweegt om Iñaki Peña te belonen voor zijn ontwikkeling en door te schuiven. De twintigjarige Spanjaard is momenteel de nummer drie in de keeperspikorde van de club. 

Lees ook: 'Barcelona wil meewerken aan vertrek, Cillessen mag zoeken naar nieuwe club'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws