Martinez een tevreden bondscoach: ''Hij voetbal met lef en vertrouwen''

Martinez een tevreden bondscoach: ''Hij voetbal met lef en vertrouwen''

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 16:45ma 25-03-2019 om 16:45

Roberto Martinez toonde zich zondagavond op Cyprus een tevreden bondscoach na de twee zege in vier dagen. Martinez stelde vast dat de vervangers van de ontbrekende sterkhouders het goed hebben gedaan. De Spanjaard gaf daarom complimenten aan Leander Dendoncker, Youri Tielemans en Timothy Castagne.

Martinez zag dat de tandem Dendoncker-Tielemans geslaagd is voor de test. "De manier waarop Youri en Leander de ploeg hebben gedragen, voor evenwicht zorgden, en elkaar uitstekend aanvulden, is iets om fier op te zijn. Zij en de rest van de ploeg hebben de prestatie tegen Rusland op een professionele manier voortgezet'', tekende Het Laatste Nieuws de positieve woorden van Martinez op.

Hoewel Castagne duidelijk nog geen Thomas Meunier is, kreeg ook de rechtervleugel een pluim. ''Castagne lijkt wel een andere speler sinds hij deel uitmaakt van de nationale ploeg. Hij voetbalt met lef en met vertrouwen'', aldus Martinez.

Lees ook: Vandenbempt zag tweetal hun kans grijpen: ''Zij kloppen heel hard op de deur''

Plaats een reactie

camargue +6554
maandag 25 maart 2019 om 17:20
ik had gisteren toch gehoopt dat ze er enkele meer gingen binnen rammen, maar helaas na 20 minuten was de match gedaan ... 70 min verveeld :)
Vind ik leuk
Necrofish +92
maandag 25 maart 2019 om 17:26
Had ik ook op gehoopt. Middenveld (en in het bijzonder Tielemans) had ik liever wat aanvallender gezien. Maar ik begrijp ook wel dat, na de blunder van Courtois, ze op safe wilden spelen voor de clean sheet.
Vind ik leuk
camargue +6554
maandag 25 maart 2019 om 17:28
daar kan ik in volgen, maar de tegenstand was nu toch niet van die mate dat je 70 minuten moest staan bibberen hé :)

Wanneer ze het tempo hadden opgetrokken dan kwamen die helemaal niet meer over de middenlijn.
Vind ik leuk
maandag 25 maart 2019 om 20:05
Dat is zo. Maar begrijpelijk dat ze niet voluit gingen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws