UPDATE: 'Real Madrid streept grote naam door en gaat niet voor supertransfer'

UPDATE: 'Real Madrid streept grote naam door en gaat niet voor supertransfer'

Gepubliceerd: dinsdag 26 maart 2019 om 09:00di 26-03-2019 om 09:00

Laatste update: dinsdag 26 maart 2019 om 09:02di 26-03-2019 om 09:02

Real Madrid werkt achter de schermen aan een mega-operatie om Kylian Mbappé naar de club te halen, meldt France Football maandag. De Spaanse grootmacht heeft liefst 280 miljoen euro over voor de 20-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain.

Daarmee zou Mbappé in een klap de duurste speler ter wereld worden. Dat record is nu nog in handen van PSG-ploeggenoot Neymar, die in de zomer van 2017 voor 222 miljoen overkwam van FC Barcelona.

Volgens France Football heeft Real Madrid-trainer Zinedine Zidane het bestuur van De Koninklijke overtuigd om zijn landgenoot naar het Estadio Santiago Bernabéu te halen. De onderhandelingen tussen beide clubs moeten volgende week beginnen. Het Franse voetbalmagazine verwacht dat de enorme transfer de voetbalwereld de komende maanden in zijn greep gaat houden.

Voor Mbappé ligt naar verluidt een contract ter waarde van vijftien miljoen euro per seizoen klaar. Hij overtreft in dat geval Gareth Bale als best betaalde speler van Real Madrid. AS meldde vrijdag al dat Mbappé open staat voor een transfer naar de Madrilenen. Hij is onder meer gefrustreerd door de boete die hij onlangs kreeg.

Update 26/3, 09.00: Real Madrid heeft stelling genomen tegen de transfergeruchten rondom Mbappé. Voorzitter Florentino Pérez en trainer Zinedine Zidane hebben al gesproken over mogelijke versterkingen, maar de naam van Mbappé is niet gevallen, meldt Marca dinsdagochtend. De Koninklijke onderhoudt momenteel goede betrekkingen met PSG en wil de verstandhouding niet verstoren met een eventueel monsterbod op de superster.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws