'Liverpool accepteert verlies: Bayern en Dortmund benaderen zaakwaarnemer'

'Liverpool accepteert verlies: Bayern en Dortmund benaderen zaakwaarnemer'

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 13:50ma 25-03-2019 om 13:50

Liverpool is bereid om Naby Keïta in de zomer alweer van de hand te doen. De 24-jarige Guineeër heeft op het middenveld van The Reds de concurrentiestrijd verloren van onder meer Georginio Wijnaldum.

Keïta moet zich op Anfield schikken in een reserverol en lijkt na een jaar alweer te mogen vertrekken, meldt The Sun. Liverpool maakte vorige zomer nog zestig miljoen euro over naar RB Leipzig, maar accepteert nu een verlies van tien miljoen. Dat is koren op de molen van Bayern München en Borussia Dortmund, die Keïta terug willen halen naar Duitsland. De Bundesliga-topclubs zouden al in gesprek zijn met de zaakwaarnemers van de Guineeër.

Keïta moet naast Wijnaldum ook Fabinho en James Milner voor zich dulden in de pikorde. Hij zou wel eens de eerste van twee grote uitgaande transfers kunnen zijn bij Liverpool. Italiaanse media meldden onlangs dat Juventus zijn zinnen heeft gezet op Mohammed Salah. De Italiaanse kampioen zou een bod van tweehonderd miljoen euro overwegen. Ook lijkt Paulo Dybala in een deal te kunnen worden betrokken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws