'Barça heeft nog plan, speler betrokken in deal bij transfer De Ligt van Ajax'

'Barça heeft nog plan, speler betrokken in deal bij transfer De Ligt van Ajax'

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 09:17ma 25-03-2019 om 09:17

Ajax heeft interesse in Jean-Clair Todibo. FC Barcelona heeft met de Franse verdediger een extra troef in handen om Matthijs de Ligt richting Catalonië te halen. Dat meldt Sport maandag.

'Todibo en la operación De Ligt', kopt de krant maandagochtend op de voorpagina. Volgens het medium kan Todibo als ruilmiddel dienen bij de transfer van De Ligt naar Barcelona. Ajax heeft interesse in de negentienjarige Fransman en daar zou ook voorzitter Josep Maria Bartomeu op de hoogte zijn.

Todibo maakte afgelopen zomer de overstap van Toulouse naar FC Barcelona, dat slechts een milljoen euro voor hem betaalde. De Fransman kwam nog niet tot wedstrijdminuten in het eerste van Barcelona. Ajax heeft interesse in de centrale verdediger en dus zou Todibo weleens onderdeel kunnen zijn van de onderhandeling tussen Ajax en Barcelona rond de overgang van De Ligt.

Door Todibo in de deal te betrekken, hoopt Barcelona mogelijk iets van de transfersom van De Ligt af te krijgen. Een andere optie is dat Ajax een bepaald huurbedrag betaalt, afhankelijk van hoe lang de Fransman in Amsterdam speelt.

Plaats een reactie

dethklok28 +5704
maandag 25 maart 2019 om 09:52
Elke keer doen ze dit. Beweren dat er een ruil gaat gebeuren of dat transfers aan elkaar gelinkt worden. Dit gebeurt daarentegen bijna NOOIT. Nu ik geloof dat beiden grote kans hebben om die move te maken. Maar het ene gaat hoogstwaarschijnlijk niets te maken met het andere. Zijn teveel variabelen.

Dus Madrid gaat prijs hazard ook niet kunnen drukken door Bale te geven en pjanic gaat ook niet gewisseld worden voor Isco en/of James. Toch niet in 1 rechtstreekse deal.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws