Ik voelde me verantwoordelijk en triest na ontslag Vanhaezebrouck

"Ik voelde me verantwoordelijk en triest na ontslag Vanhaezebrouck"

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 09:01ma 25-03-2019 om 09:01

Onder Fred Rutten kent RSC Anderlecht toch wat succes. Het mag deelnemen aan Play-Off 1 en zelfs dromen van een titel. Toch vergeet Thomas Didillon het goede werk van Hein Vanhaezebrouck niet.

"Ik moest een beetje aandringen, maar ik heb hem uiteindelijk wel aan de lijn gekregen, ja", zegt Didillon aan Het Nieuwsblad. "Ik voelde me verantwoordelijk en triest na dat ontslag. Hij had aangedrongen op mijn komst. En het blijft toch een persoon die zijn job verliest", geeft de Franse doelman aan.

Didillon vreest echter helemaal niet voor de carrière van Vanhaezebrouck. "Hij zal snel weer een goeie club vinden. Goede of slechte trainers bestaan niet. Je hebt alleen coaches met resultaten en zonder resultaten", klinkt het.

Didillon weet dat Vanhaezebrouck het niet makkelijk had. "Hein was gehandicapt door onze blessurelast. Maar hij blijft een topcoach met uitzonderlijke tactische kwaliteiten. En met een assistent die complementair is met hem: Karim Belhocine. 'Ein houdt afstand van zijn spelers, terwijl Belhocine daar wél op toeziet", aldus Didillon.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws