Tielemans maakt het Martinez niet makkelijk: Hij moet keuzes maken

Tielemans maakt het Martinez niet makkelijk: "Hij moet keuzes maken"

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 08:30ma 25-03-2019 om 08:30

In de laatste twee interlands maakte Youri Tielemans indruk bij de Rode Duivels. De middenvelder kreeg twee keer een basisplek en greep ook zijn kans. Roberto Martinez lijkt een grote fan.

Tielemans stond inmiddels voor de negende keer op rij in de basis bij de Rode Duivels. Of hij ook terug naar de bank verhuist na de terugkeer van onder andere Kevin De Bruyne en Axel Witsel is nog maar de vraag. Tielemans hoopt alvast van niet.

"Het loopt goed voor mij", lachte de middenvelder bij Het Laatste Nieuws. Tielemans hoopt de bondscoach overtuigd te hebben. "Als de geblesseerden terugkeren, zal de coach keuzes moeten maken. Ik wil het hem zo moeilijk mogelijk maken door goed te presteren. Ik doe mijn uiterste best om mijn plek te behouden", geeft de huurling van Leicester City aan.

Plaats een reactie

maandag 25 maart 2019 om 09:58
Dan meer constante in je spel krijgen Yoeri, net als bij ASM is het niet voldoende, om eens goeie match te spelen en dan mindere.... Je hebt het talent, dus stappen zetten!!!
Vind ik leuk
Arrado +231
maandag 25 maart 2019 om 10:09
Het middenveld van Rusland en Cyprus zijn ook niet van kaliber Pogba en Kante. Een echte test moet dus nog komen.

Ik vind wel dat Tielemans het meer in zich heeft om de RD goed te laten draaien dan De bruyne dat heeft. Ik vind Kevin toch wat beter als hij wat hoger op het veld kan zwerven.
In de toekomst kan er gedacht worden over een systeem met Witel, Tielemans en De Bruyne. Voor nu moeten we gewoon tevreden zijn dat we een backup middenveld hebben dat het prima doet
[Reactie gewijzigd op maandag 25 maart 2019 om 10:10]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws