Carrasco heeft genoeg van Chinees avontuur: Wil terug naar Europa

Carrasco heeft genoeg van Chinees avontuur: "Wil terug naar Europa"

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 07:30ma 25-03-2019 om 07:30

Laatste update: maandag 25 maart 2019 om 07:34ma 25-03-2019 om 07:34

Yannick Carrasco mocht afgelopen zondag nog eens proeven van Europees voetbal. Het heeft ook gesmaakt, zo blijkt. De flankaanvaller wil graag vertrekken uit China.

Dat onthult hij bij Het Laatste Nieuws. Na anderhalf jaar China wil hij vertrekken. "Ik zou graag terugkeren naar Europa", geeft hij aan. Dat wilde hij afgelopen winter al, maar een akkoord werd er niet gevonden. "Er waren nochtans een pak ploegen geïnteresseerd. We hebben geprobeerd om een oplossing te vinden, zodat ik kon vertrekken. Maar ik begrijp Dalian Yifang ook. Het wilde dat ik bleef", klinkt het.

Al wil hij ook geen vertrek forceren bij zijn club. "Maar voor alle duidelijkheid: ik voel me nog steeds goed in China. Dat ik dezer dagen mijn basisplek bij de Rode Duivels kwijt ben? In zo'n ploeg kan dat gebeuren. Met die concurrentie zal er altijd een moment zijn dat je niet veel speelt", besluit Carrasco.

Carrasco heeft nog een contract tot eind 2022 bij Dalian Yifang. Afgelopen winter toonde onder andere Arsenal interesse in Carrasco.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws