Drukke zomer voor Everton op komst: 'Zes spelers gelinkt aan The Toffees'

Drukke zomer voor Everton op komst: 'Zes spelers gelinkt aan The Toffees'

24-03-2019 21:20

Everton-directeur Marcel Brands staat aan de vooravond van een grootse renovatie, verwacht The Liverpool Echo. Het plaatselijke medium brengt zes spelers met The Toffees in verband.

Rafael Leao is de meest prominente naam op het lijstje van Everton, dat zich in alle vier de linies lijkt te willen versterken. De negentienjarige vleugelspeler uit Portugal verruilde Sporting Portugal afgelopen jaar voor het Franse Lille en is bezig aan een sterk seizoen bij de nummer twee van Frankrijk. Ook Newcastle United-spits José Salomon Rondon wordt gelinkt aan Everton. De 29-jarige Venezolaan wordt door The Magpies gehuurd van West Bromwich Albion, waar zijn contract echter afloopt.

De overige vermeende Everton-targets zijn Freddie Woodman (keeper van Newcastle United), Djené Dakonam Ortega (centrale verdediger van Getafe), Che Adams (aanvaller van Birmingham City) en Leonardo Koutris (linksback van Olympiakos Piraeus). The Liverpool Echo verwacht dan ook dat Brands een 'hefty' telefoonrekening gaat overhouden aan de transferzomer. De van PSV overgekomen directeur haalde sinds zijn entree al zes grote namen naar Goodison Park, onderwie André Gomes, Yerry Mina en Richarlison.