'Bayern loopt blauwtje bij PSG: nieuw contract ondanks Europees debacle'

'Bayern loopt blauwtje bij PSG: nieuw contract ondanks Europees debacle'

Gepubliceerd: zondag 24 maart 2019 om 19:44zo 24-03-2019 om 19:44

Bayern München moet de komst van Thomas Tuchel naar de Allianz Arena uit het hoofd zetten. Volgens Telefoot informeerde de kampioen van Duitsland onlangs naar de diensten van de trainer. Tuchel staat op het punt om zijn contract bij Paris Saint-Germain te verlengen. 

Telefoot weet zondag exclusief te melden dat de 45-jarige Tuchel binnen afzienbare tijd zal bijtekenen in Parijs. Afgelopen zomer signeerde de voormalig coach van Borussia Dortmund en FSV Mainz een tweejarig contract bij PSG. Daar komt binnenkort dus één jaar bij. Volgens Telefoot is het een kwestie van dagen voordat het nieuws naar buiten komt. 

PSG is erg tevreden over de trainer van Thomas Meunier, die in de zomer werd aangesteld als opvolger van Unai Emery. Onder zijn leiding koerst PSG met twee vingers in de neus af op de landstitel in de Ligue 1. Een pijnlijke uitschakeling in de achtste finale van de Champions League tegen Manchester United wordt Tuchel niet aangerekend. 

Bayern
Tuchel zou onlangs gepolst zijn door Bayern München. Die club lijkt achter de schermen op zoek te zijn naar een nieuwe trainer; er wordt getwijfeld over een langere samenwerking met Niko Kovac.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws