Raes (65) bedankt voor pensioen: Ik blijf werken voor VRT en Proximus

Raes (65) bedankt voor pensioen: "Ik blijf werken voor VRT en Proximus"

24-03-2019 18:30 Laatste update: 18:51
15

Frank Raes wordt dit jaar 65, maar hij gaat nog niet op pensioen. Bij Radio 1 kijkt hij terug op zijn carrière en zijn avonturen in 'Extra Time'. Met dat programma wil hij absoluut niet stoppen.

Raes gaat niet op pensioen, zo verduidelijkt hij. "Ik zit daar bij 'Extra Time' echt in mijn biotoop. Ik ben ook nooit nerveus voor dat programma, al merk je wel een soort spanning. Als het misloopt, dan moet je oplettend zijn. Maar ik doe dat graag, mensen doen praten en modereren."

"Ik moet vooral de anderen aan de praat houden", geeft hij aan. "Ik spreek ook vooraf niet met de gasten, want de beste dingen komen vanzelf. Wij spreken niets af, dat is mijn grote trots. Er is geen script. Mulder, Joos, Vandenbempt, die hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid. Het is bijna allemaal improvisatie, al weet ik natuurlijk welke beelden we hebben klaargezet"

Een stap opzij zetten zit er voorlopig niet in voor Raes. "Ik wil nog blijven werken en doe op 1 mei ook de bekerfinale. Ik blijf commentaar geven voor de VRT, maar ook voor Proximus."