Antwerp verliest opnieuw een oefenmatch, Owusu eraf met rode kaart

24-03-2019 18:00
5

Antwerp verloor eerder deze week al een oefenmatch van NAC Breda (0-2), maar voegde daar zaterdagavond een tweede nederlaag aan toe. Union was te sterk met 1-3.

Het oefenduel duurde liefst 120 minuten, vier periodes van telkens een halfuur. Antwerp kwam snel op achterstand via de Malinese topschutter Niakaté. Antwerp reageerde wel met enkele open kansen, maar dat zorgde niet voor een doelpunt.

Na een saai tweede kwart bracht het derde kwart wél opwinding. Owusu kreeg een rode kaart te zien. In de slotfase liep het helemaal mis met nog twee goals van Besuschkov voor de bezoekers. Jelle Van Damme maakte nog de eerredder met het hoofd.

1ste kwart: De Winter, Yatabaré, Arslanagic, Van Damme, Juklerod, Haroun, Simao, Hairemans, Lamkel Ze, Baby en Owusu

2e kwart: De Winter, Yatabaré, Arslanagic, Borges, Juklerod, Haroun, Simao, Hairemans, Lamkel Zé, Baby en Owusu.

3e kwart: De Winter, Nazaryna, Batubinsika, Van Damme, Seck, Govea, Hairemans, Refaelov, Lamkel Ze, Rodrigues en Owusu.

4e kwart: De Winter, Nazaryna, Batubinsika, Van Damme, Seck, Govea, Hairemans, Refaelov, Adilson, Rodrigues en Owusu.