Lukaku prijst ex-ploegmaat de hemel in: Geweldig wat ik van hem leerde

Lukaku prijst ex-ploegmaat de hemel in: "Geweldig wat ik van hem leerde"

Gepubliceerd: zondag 24 maart 2019 om 17:15zo 24-03-2019 om 17:15

Romelu Lukaku probeert dit seizoen een stapje hoger te zetten bij Manchester United. De Rode Duivel vertelt op de officiële website van Man U dat hij veel heeft geleerd van zijn ploegmaats. Vooral Zlatan Ibrahimovic is een grote invloed geweest.

De Zweed heeft een grote indruk gemaakt op Lukaku. "Alles wat ik van hem leerde was geweldig. Ik heb geleerd uit zijn verhalen van Inter, Milan, Barcelona en Ajax, maar ook van met hem te werken op het veld. Ik zag altijd hoe gedreven hij was", aldus Lukaku. "Op training ging hij eens vol door op mij. Toen snapte ik: hij wil elke dag vechten voor zijn plaats. Dat heeft mij de ogen geopend."

Lukaku weet nu dat van hem hetzelfde wordt verwacht. "Ik heb geleerd om de focus te houden, hard te werken en me tegelijk te amuseren. Zlatan is een man waar je ook veel plezier mee kan hebben. Het is goed om een persoonlijkheid zoals die van hem in de kleedkamer te hebben."

Ibrahimovic scoorde voor Manchester United uiteindelijk 17 goals op 33 wedstrijden. Momenteel is hij aan de slag bij het Amerikaanse LA Galaxy.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws