Snelders ziet probleem voor Courtois: Dat zal misschien niet nodig zijn

Snelders ziet probleem voor Courtois: "Dat zal misschien niet nodig zijn"

Gepubliceerd: zondag 24 maart 2019 om 16:00zo 24-03-2019 om 16:00

Thibaut Courtois heeft het de laatste weken niet makkelijk, zeker niet na zijn blunder tegen Rusland. Eddy Snelders weet dat hij een goede match nodig heeft tegen Cyprus... maar gaat hij wel werk krijgen?

"Misschien heeft Thibaut Courtois nog eens een goeie redding nodig, al zal dat vandaag misschien niet nodig zijn", verklaart Snelders bij Sporza. "Maar daar zou hij vertrouwen uit kunnen putten. Hij staat al jarenlang onder druk. Een periode als nu is hij niet gewend, maar ik denk dat het foutje een eenmalige misser was. Hij zal zich snel herpakken." 

Snelders weet dat de Belgen toch moeten opletten voor Cyprus. "Het zal van de omstandigheden afhangen. Het veld is niet al te goed, er is wat wind en het is kil in de avond. Het is een ploeg die niets te verliezen heeft. Dat we de drie punten moeten pakken, daar is geen discussie over. Winnen blijft in zo'n duel het belangrijkste. Dat mag met een knalprestatie zijn, maar die mogelijkheid is er niet altijd."

Lees meer over:Rode DuivelsBelgië

Plaats een reactie

mapolean +1200
zondag 24 maart 2019 om 16:07
Over een paar maand kijken we hier op terug met een brede glimlach... Courtois overleeft dit dipje wel en zal - sportman als hij is - op het juiste moment aantonen dat die foutjes toeval waren...
Vind ik leuk
j.caesar +1936
zondag 24 maart 2019 om 16:50
Hopelijk was dit de laatste bijdrage van over de fout van Courtois.
Vind ik leuk
Wim1966 +2178
zondag 24 maart 2019 om 17:30
Iedereen die denkt iets met voetbal te maken te hebben wil er zijn ei over leggen, hoe belachelijk het ook is.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws