Dimata werkt hard aan comeback voor Anderlecht en Walem: Doet er alles aan

Dimata werkt hard aan comeback voor Anderlecht en Walem: "Doet er alles aan"

23-03-2019 20:30
2

Anderlecht moet het al een hele poos zonder Landry Dimata. De aanvaller is door een blessure al een lange tijd onbeschikbaar. Slecht nieuws voor paars-wit, maar ook voor Johan Walem.

De spits is normaal gezien één van de eerste namen op het wedstrijdblad bij de Beloften. Walem kan Dimata dus goed gebruiken op het EK komende zomer. Al gelooft Walem dat Dimata er binnenkort weer zal staan.

"Ik hoop dat hij nog enkele wedstrijden in PO I kan spelen. Of ik mij ongerust maak over hem? Niet echt, want ik ken zijn doorzettingsvermogen. Hij doet er alles aan om terug te keren", aldus Walem aan La Dernière Heure.

Een operatie en lange afwezigheid leek onoverkomelijk. Toch komt dat er niet van. Dimata lijkt zich klaar te stomen voor Play-Off 1. "Landry heeft veel specialisten bezocht", zegt Walem.

"Ik belde een paar keer met hem en we moeten hem steunen. Ik heb hem gezegd dat hij de goede keuze voor zijn toekomst moet maken. Nadien heeft hij een keuze gemaakt in samenspraak met de specialisten en de club", aldus Walem.