Is Carrasco basisplek kwijt? Martinez brengt meteen duidelijkheid

Is Carrasco basisplek kwijt? Martinez brengt meteen duidelijkheid

Gepubliceerd: zaterdag 23 maart 2019 om 20:01za 23-03-2019 om 20:01

De voorbije interlands pakte Roberto Martinez uit met Thorgan Hazard op de linkerflank. De broer van Eden lijkt zo de basisplek van Yannick Carrasco overgenomen te hebben. Al spreekt Martinez dat tegen.

Volgens Martinez maakt Carrasco zeker nog deel uit van zijn plannen bij de Rode Duivels. "Carrasco is zijn plaats niet kwijt aan Thorgan Hazard", gaf de bondscoach duidelijk aan op zijn persconferentie zaterdag.

Nochtans mocht Carrasco de voorbije interlands niet starten aan een wedstrijd. "De vorige interlands kon hij er door een paspoortproblemen niet bij zijn en greep Thorgan zijn kans. Er is geen sprake van een vast elftal, wel van spelers die we naargelang omstandigheden en vorm inpassen. Concurrentie moeten we aanmoedigen. Yannick blijft een belangrijke speler voor ons", aldus Martinez.

Carrasco zit momenteel aan 34 interlands voor de Rode Duivels. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten. Ook tegen Cyprus lijkt de flankspeler op de bank te moeten beginnen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws