'Danjuma geniet interesse van AC Milan, maar Italianen denken ook aan PSV'er'

'Danjuma geniet interesse van AC Milan, maar Italianen denken ook aan PSV'er'

Gepubliceerd: zaterdag 23 maart 2019 om 19:46za 23-03-2019 om 19:46

In Italië strijden AC Milan én Internazionale om de handtekening van Steven Bergwijn, meldt La Gazzetta dello Sport zaterdag. De begeerde PSV'er is naar verluidt niet voor minder dan veertig miljoen euro op te halen.

La Gazzetta schrijft dat de twee Milan-clubs achter Bergwijn aanzitten. Eerder toonde AC Milan ook al interesse in een speler van Oranje. Arnaut Danjuma werd afgelopen winter bij de club genoemd, maar tot een transfer kwam het niet.

Er is forse concurrentie voor Bergwijn, want er zijn ook clubs uit Engeland en Duitsland die de Oranje-international van PSV over willen nemen. Namen van clubs worden niet genoemd, al zijn clubs als Bayern en Tottenham Hotspur in het verleden aan Bergwijn gelinkt.

Bergwijn verlengde in augustus zijn contract bij PSV tot de zomer van 2022. De club zet bij de verkoop van de aanvaller in op een transferrecord. Memphis Depay vertrok vier jaar geleden voor ruim dertig miljoen euro naar Manchester United, maar Bergwijn moet nóg meer op gaan leveren.

Bergwijn is aan een productief seizoen bezig. In 25 Eredivisie-wedstrijden maakte hij al twaalf doelpunten. Ook was hij goed voor meerdere assists.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws