Saief hoopt straks al terug te keren naar Anderlecht: 'Langer verblijf geen doel'

Saief hoopt straks al terug te keren naar Anderlecht: 'Langer verblijf geen doel'

23-03-2019 14:18 Laatste update: 14:33
2

RSC Anderlecht gebruikte de wintermercato om enkele overbodige spelers opnieuw speelkansen te gunnen, elders weliswaar. Kenneth Saief behoorde tot die categorie. De flankspeler moet de komende maanden het mooie weer maken bij Cincinatti FC.

In de Major Soccer League hoopt Saief weer naar zijn beste niveau toe te groeien, om komende zomer opnieuw zijn kans te krijgen bij Anderlecht. Dat is alvast wat MLS Soccer schrijft. Volgens de website ging Saief voornamelijk akkoord met de uitleenbeurt aan Cincinatti omdat het slechts om een korte periode gaat.

Verder heeft ook Cincinatti voorlopig geen grootse intenties om Saief langer aan zich te binden, claimt het medium. Nochtans is er wel een aankoopoptie opgenomen in de huurdeal. Het is met andere woorden geen zekerheid dat die gelicht zal worden. Saief viel tot nu toe één keer in bij Cincinatti en was toen meteen goed voor een assist.

Die beslissende pass lijkt overigens al indruk gemaakt te hebben over de oceaan. MLS Soccer beweert namelijk dat niemand in de kern van Cincinatti meer kwaliteit aan de bal heeft dan Saief.