Ex-speler van Club Brugge hoopt dat er een coach van over de landsgrenzen komt

Ex-speler van Club Brugge hoopt dat er een coach van over de landsgrenzen komt

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 14:25vr 22-03-2019 om 14:25

Ivan Leko beschikt over een aflopende verbintenis bij Club Brugge. Hoewel Play-Off 1 voor de deur staat is er nog altijd geen duidelijkheid over de toekomst van de Kroaat. Als het aan ex-speler Jason Vandelannoite haalt Club Brugge een trainer van over de landsgrenzen.

Vandelannoite pleit in de Krant van West-Vlaanderen voor een buitenlander met een frisse blik. "Leko, waarmee ik nog samenspeelde, is een goeie trainer. Dat heeft hij bewezen met Sint-Truiden en nu ook bij Club. Maar ik ben meer fan van een buitenlandse trainer in plaats van een oud-speler", verklaart Vandelannoite zich nader.

De inmiddels 32-jarige Vandelannoite droeg tussen 2005 en 2017 in totaal 32 keer het shirt van Blauw-Zwart. Na meerdere omzwervingen in Europa staat Vandelannoite nu op het veld bij KM Torhout, een ploeg uit de Derde Amateurklasse. Daarnaast probeert hij als trouwe supporter elke thuismatch van Club Brugge bij te wonen. "Als ik zelf niet moet spelen of trainen, bekijk ik alle matchen. Dat is iets dat er in gebakken zit'', besluit Vandelannoite.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws