Chadli pikt de draad op: ''Fantastisch na de moeilijke maanden die ik beleefde''

Chadli pikt de draad op: ''Fantastisch na de moeilijke maanden die ik beleefde''

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 13:50vr 22-03-2019 om 13:50

Nacer Chadli kwam donderdag vijf minuten voor tijd in het veld als vervanger van Thorgan Hazard. Hoewel het tegen de Russen (3-1) om een beperkt aantal minuten ging, deed zijn 55e optreden voor de Rode Duivels veel deugd.

Chadli was vanaf eind december ruim twee maanden buiten strijd met een dijbeen blessure. En eenmaal fit kreeg pas amper zeventien speelminuten van AS Monaco-coach Leonardo Jardim. De invalbeurt voelde dan ook als een opsteker. ''Natuurlijk is het fantastisch na die moeilijke maanden die ik heb beleefd weer van de partij te zijn bij de Rode Duivels'', zei Chadli na afloop tegenover Het Nieuwsblad.

De invaller genoot net als de rest van het land weer van een geweldige Eden Hazard. ''De hoofdrol was voor Eden. Het is een plezier om hem te zien voetballen en je merkt dat de tegenstanders werkelijk schrik hebben voor hem. En daardoor ontstaat er dan weer ruimte voor de andere jongens'', aldus Chadli.

Plaats een reactie

vrijdag 22 maart 2019 om 14:05
Kunnen we eens stoppen met iedereen te hypen? Het was een thuismatch tegen Rusland hoor. Gewoon doen.
Vind ik leuk
zapperboy +1289
vrijdag 22 maart 2019 om 16:29
Ach man, dat hypen is overgewaaid uit Holland.
Het wordt pas erg als de Belgen "" het- warm- water"" gaan overnemen van de Hollanders, die denken al jaaaaaren dat zij het voetbal (het warm water) uitgevonden hebben.
Goddank doet dat geen pijn,hahaha.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws