Opvallende uitspraak Hazard: ''Ik aarzelde om een kwetsuur te simuleren''

Opvallende uitspraak Hazard: ''Ik aarzelde om een kwetsuur te simuleren''

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 13:25vr 22-03-2019 om 13:25

Laatste update: vrijdag 22 maart 2019 om 13:32vr 22-03-2019 om 13:32

Eden Hazard speelde donderdag zijn 99e match namens de Rode Duivels. Hazard heeft er even aan gedacht om deze interland te laten schieten. Gelukkig deed hij dat niet, want tegen de Russen (3-1) was hij met twee treffers van goudwaarde.

Hazard bereikt komende zondag in Cyprus de bijzondere mijlpaal. De ster van de nationale ploeg had zijn jubileum liever in het Koning Boudewijnstadion gevierd. ''Ik heb geaarzeld om een blessure te simuleren om mijn honderdste thuis te spelen'', liet Hazard optekenen bij La Dernière Heure. Hazard stapte echter snel van die gedachte af. ''Ik had teveel zin om te spelen. We zullen doen alsof mijn 101e cap de 100e is'', stelt hij voor.

Naast een vooruitblik op zijn jubileum, keed Hazard met tevredenheid terug op interland nummer 99. ''Het was een goede eerste kwalificatiematch tegen een goede ploeg. We haaden meer kunnen scoren, maar kieskeurig zijn. Als we met dezelfde mentaliteit naar Cyprus gaan en we zo spelen, winnen we daar ook. De route ligt nog niet helemaal vast maar we zijn de campagne prima gestart'', besloot Hazard.

Lees ook: Uitblinker Hazard strooit met bloemen: "Tielemans wordt een grote"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws