Oproep Messi 'beangstigend': 'Volgens mij is hij erg moe, emotioneel uitgeput'

Oproep Messi 'beangstigend': 'Volgens mij is hij erg moe, emotioneel uitgeput'

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 11:26vr 22-03-2019 om 11:26

César Luis Menotti kijkt niet uit naar de rentree van Lionel Messi in het shirt van Argentinië. Volgens de tachtigjarige oud-bondscoach van Los Albiceleste moet de superster van FC Barcelona ontzien worden.

Messi nam na het WK in Rusland pauze, net zoals hij dat na de verloren Copa America-finale van 2016 had gedaan, maar keerde deze maand weer terug bij de nationale ploeg, die op 22 en 26 maart tegen Venezuela en Marokko oefent. Menotti vraagt zich echter af of de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar hieraan toe is. "Het beangstigt mij dat hij is opgeroepen", vertelt de voormalig bondscoach aan de Argentijnse media, geciteerd door The Independent.

Messi maakt een 'emotioneel uitgeputte' indruk, vindt Menotti. "Volgens mij is hij erg moe. Hij heeft ook veel verplichtingen en verantwoordelijkheden die hij moet dragen." De Vlo en zijn Argentijnse ploeggenoten bereiden zich voor op de Copa America-eindronde, die komende zomer in Brazilië wordt georganiseerd. De tweevoudig wereldkampioen zit in een poule met Colombia, Paraguay en 'gastdeelnemer' Qatar.

Plaats een reactie

Rsca-fan99 +1541
vrijdag 22 maart 2019 om 11:33
Het niet binnenhalen van een prijs met Argentinië weegt volgens mij heel erg zwaar op Messi..ik vrees dat hij zijn internationale carrière zonder prijs gaat moeten afsluiten. Argentinië heeft gewoon te weinig topspelers in de verschillende linies... aanvallend hebben ze veel topspelers maar het ontbreekt hun aan een goeie doelman en paar topverdedigers.
Vind ik leuk
GBAU +1785
vrijdag 22 maart 2019 om 12:25
Wtf doet Qatar in de copa America?
Niet alleen slaat het op niets dat ze zo ver van huis mogen meedoen, ze gaan ook gewoon letterlijk elke wedstrijd op hun doos krijgen.
Vind ik leuk
Daydreamer +7005
vrijdag 22 maart 2019 om 12:31
Ze doen daar hetzelfde als San Marino en andere kleine voetballanden bij ons doen...
Opvulling zodat heel veel landen kunnen kijken naar de bevestiging van de grote voetballanden die dan weer wat rijker worden!
Vind ik leuk
GBAU +1785
vrijdag 22 maart 2019 om 14:52
Akkoord, maar San Marino ligt geografisch wel in Europa :)
Vind ik leuk
vrijdag 22 maart 2019 om 15:53
De Copa-America eindronde wordt al generaties met 12 landen gespeeld. Daar Zuid-Amerika maar uit 10 landen bestaat worden er altijd 2 landen uitgenodigd. Ook Australië, Nieuw-Zeeland, Mexico, VS en Japan werden al verschillende keren uitgenodigd. Uiteindelijk geeft dat wel een extra pigment aan het tornooi dat al meer dan 100 jaar bestaat.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws