Oproep Messi 'beangstigend': 'Volgens mij is hij erg moe, emotioneel uitgeput'

Oproep Messi 'beangstigend': 'Volgens mij is hij erg moe, emotioneel uitgeput'

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 11:26vr 22-03-2019 om 11:26

César Luis Menotti kijkt niet uit naar de rentree van Lionel Messi in het shirt van Argentinië. Volgens de tachtigjarige oud-bondscoach van Los Albiceleste moet de superster van FC Barcelona ontzien worden.

Messi nam na het WK in Rusland pauze, net zoals hij dat na de verloren Copa America-finale van 2016 had gedaan, maar keerde deze maand weer terug bij de nationale ploeg, die op 22 en 26 maart tegen Venezuela en Marokko oefent. Menotti vraagt zich echter af of de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar hieraan toe is. "Het beangstigt mij dat hij is opgeroepen", vertelt de voormalig bondscoach aan de Argentijnse media, geciteerd door The Independent.

Messi maakt een 'emotioneel uitgeputte' indruk, vindt Menotti. "Volgens mij is hij erg moe. Hij heeft ook veel verplichtingen en verantwoordelijkheden die hij moet dragen." De Vlo en zijn Argentijnse ploeggenoten bereiden zich voor op de Copa America-eindronde, die komende zomer in Brazilië wordt georganiseerd. De tweevoudig wereldkampioen zit in een poule met Colombia, Paraguay en 'gastdeelnemer' Qatar.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws