'Varane op weg naar de exit bij Real Madrid, Ajax-ster in beeld als vervanger'

'Varane op weg naar de exit bij Real Madrid, Ajax-ster in beeld als vervanger'

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 09:25vr 22-03-2019 om 09:25

Laatste update: vrijdag 22 maart 2019 om 09:25vr 22-03-2019 om 09:25

De vertrekwens van Raphaël Varane bij Real Madrid is serieus. Dat meldt Marca vrijdag naar aanleiding van berichtgeving in Franse media eerder deze week. De 25-jarige centrale verdediger is toe aan een nieuwe uitdaging.

De Spaanse sportkrant schrijft dat Varane zijn teamgenoten al heeft verteld dat hij verzadigd is na de tropenjaren in het Estadio Santiago Bernabéu. De Fransman won onder meer vier keer de Champions League met Real Madrid. Varane wil de komende maanden gebruiken om eens goed over zijn situatie na te denken. De kans dat hij opteert voor een vertrek, lijkt groot.

Trainer Zinedine Zidane is niet happig op een transfer van zijn landgenoot, maar lijkt niet ten koste van alles dwars te willen liggen. Varane, die al sinds het seizoen 2011/'12 actief is bij de Madrilenen, heeft wel een fors prijskaartje. De mandekker ligt nog tot medio 2022 vast en heeft een transferclausule van vijfhonderd miljoen euro. Real laat hem dan ook niet zonder slag of stoot gaan.

De Ligt als vervanger
De clubleiding lijkt zich al wel te beraden op een mogelijke opvolger. Marca schreef al dat Matthijs de Ligt hoog op het lijstje staat, nadat onlangs Eder Militão al werd vastgelegd. Volgens zijn zaakwaarnemer is ook Internazionale-verdediger Milan Skriniar in beeld.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws