'Anderlecht en KAA Gent gaan een stevige transferstrijd aan voor aanvaller'

'Anderlecht en KAA Gent gaan een stevige transferstrijd aan voor aanvaller'

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 09:47vr 22-03-2019 om 09:47

RSC Anderlecht wil zich komende zomer serieus versterken. Een naam die daarbij in beeld is, is Leo Jaba. Paars-wit krijgt echter stevige concurrentie in de strijd om de Braziliaanse aanvaller, ook uit eigen land. KAA Gent toont eveneens interesse.

Jaba is een 20-jarige flankspeler die momenteel uitkomst voor PAOK Thessaloniki. In de Griekse competitie is de Braziliaan één van de revelaties, wat het bijzonder gegeerd maakt bij tal van buitenlandse clubs.

Eerder raakte al bekend dat Anderlecht Jaba op het verlanglijstje staan heeft, maar daar blijft het niet bij. Uit eigen land denkt ook Gent aan de Braziliaan, aldus het Portugese Record. De Buffalo’s willen zich komende zomer in het aanvallende compartiment gaan versterken.

Buitenlandse interesse
Uit het buitenland lonkt dan weer de interesse van Newcastle FC, VfB Stuttgart, Atalanta, Genoa, Stade Rennes, FC Porto en FC Basel. Het wordt dus niet simpel voor Anderlecht en Gent om Jaba weg te plukken bij PAOK.

Plaats een reactie

vrijdag 22 maart 2019 om 13:01
Als je die namen hoort,dan mag je het als Belgische ploeg vergeten,tenzij Coucke eens een serieuze effort doet.
Vind ik leuk
vrijdag 22 maart 2019 om 15:54
Ga liever voor Andreas Skov Olsen uit Nordsjælland, Denemarken. Als 19-jarige al 18 goals gescoord als flankspeler dit seizoen.
Vind ik leuk
Geofpurple +7242
zaterdag 23 maart 2019 om 01:49
Hulde dat je die kent (y)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws