Buitenkans voor Club Brugge en co? 'Diaby mag alweer weg bij Sporting'

Buitenkans voor Club Brugge en co? 'Diaby mag alweer weg bij Sporting'

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 08:17vr 22-03-2019 om 08:17

Abdoulay Diaby verliet Club Brugge vorige zomer om bij Sporting Lissabon aan de slag te gaan. Daar vergaat het de Malinees minder, want na dit seizoen willen de Portugezen hem alweer verkopen. Dat meldt Record.

Dat standpunt van Sporting is best opvallend, want Diaby kwam dit seizoen al 35 keer in actie. Ook lukte hij zeven doelpunten. Toch overwegen de Portugezen om de ex-aanvaller van Club Brugge alweer van de hand te doen.

Turkse en Franse interesse
Het Portugese medium deelt eveneens mee dat er interesse is vanuit Turkije en Frankrijk. Een koopje wordt Diaby wellicht niet, want afgelopen zomer betaalde Sporting nog 7,4 miljoen euro aan Club Brugge.

Indien de Malinees niet verkocht raakt, is een uitleenbeurt mogelijks ook een optie. In dat geval maakt Club Brugge misschien wel een kans om Diaby een tweede keer in Blauw-Zwarte loondienst te krijgen. In het verleden kwam de pocketspits in ons land ook uit voor Royal Excel Moeskroen.

Plaats een reactie

j.caesar +1961
vrijdag 22 maart 2019 om 08:28
Een speler die op een vertrek aast komt m.i. niet terug en ik,denk,dat Mannaert dezelfde principe hanteert.
Vind ik leuk
TageMeister +9325
vrijdag 22 maart 2019 om 08:34
Als de Portugezen een groot deel van zijn loon zullen betalen zal dit een kans zijn...
Vind ik leuk
Figaro +352
vrijdag 22 maart 2019 om 09:00
Daar geloof ik nu eens niks van. Bij Club Brugge zijn ze sowieso al geen fan van huurspelers, ik zou niet weten waarom ze een speler die ze vorig jaar verkocht hebben nu zouden terughalen op huurbasis.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws