Inter dreigt verdediger kwijt te raken: Nu is hij al honderd miljoen euro waard

Inter dreigt verdediger kwijt te raken: "Nu is hij al honderd miljoen euro waard"

21-03-2019 18:40 Laatste update: 18:47

Voor Internazionale-verdediger Milan Skriniar lijkt een transfer naar de absolute top een kwestie van tijd. De 24-jarige centrale verdediger uit Slowakije wordt volgens zijn zaakwaarnemer begeerd door zowel FC Barcelona als Real Madrid.

Mithat Halis laat in een interview met AS weten dat zijn cliënt op het scoutingslijstje van beide aartsrivalen staat. De zaakwaarnemer verwacht niets minder dan de jackpot voor Skriniar. "Inter haalde hem voor 28 miljoen bij Sampdoria, een half jaar later bood Manchester City al 55 miljoen voor hem. En nu is hij al honderd miljoen euro waard."

De naam van Skriniar dook dinsdag al op in Marca: Raphaël Varane zou een vertrek uit de Spaanse hoofdstad overwegen, waardoor Real Madrid op zoek moet naar een nieuwe centrale verdediger. De Slowaak lijkt Matthijs de Ligt en Napoli-stopper Kalidou Koulibaly (ex-KRC Genk) als concurrenten hebben. Skriniar speelde dit seizoen 36 officiële wedstrijden voor Internazionale, vaak als verdedigingspartner van Stefan de Vrij.