Antwerp kan vraag niet bijhouden en schiet in actie: 'Aanvraag ingediend'

Antwerp kan vraag niet bijhouden en schiet in actie: 'Aanvraag ingediend'

19-03-2019 20:45 Laatste update: 20:51
4

Antwerp neemt dit seizoen voor het eerst deel aan Play-Off 1, en dat zorgt voor een stormloop. De tickets vliegen de deur uit. Antwerp is dan ook aan het werken aan een tijdelijke tribune.

Dat kondigt Antwerp aan op de website. 'Royal Antwerp FC wil een rol van betekenis spelen in Play-Off 1. Daarbij hebben we natuurlijk de vocale steun van onze fans meer dan nodig. En jullie willen er ook heel graag bij zijn, hebben we de afgelopen weken gemerkt, want de vraag naar tickets voor Play-Off 1 was ongelooflijk groot. Daarom hebben we opnieuw een aanvraag ingediend voor een extra tijdelijke tribune achter het doel, zoals die er ook eerder dit seizoen al stond.'

Die tribune zou plaats bieden aan ongeveer 700 supporters, terwijl de capaciteit van de Bosuil momenteel 16.000 plaatsen is. Voorzitter Paul Gheysens vindt dat overigens te weinig en kondigde al bouwplannen aan. Het stadion van Antwerp wordt gerenoveerd en heeft dan plaats voor 23.000 fans. Het project zou ongeveer 50 miljoen euro kosten.