De kans dat Lukaku Rusland haalt, is nog wat kleiner geworden

De kans dat Lukaku Rusland haalt, is nog wat kleiner geworden

19-03-2019 18:20 Laatste update: 18:32
1

Donderdag start de EK-kwalificatiecampagne van de Rode Duivels met een match tegen Rusland. Romelu Lukaku lijkt voor het duel tegen de Russen forfait te moeten geven. Dinsdag trainde de aanvaller immers weer niet mee met de groep. Dat meldt RTBF.

Roberto Martinez had dinsdag 25 spelers ter beschikking. Lukaku was daar weer niet bij. Op maandag sloeg de aanvaller van Manchester United de groepstraining ook al over. Lukaku is op de sukkel met een voetblessure. Op maandag onderging Lukaku als een MRI-scan, die moet snel duidelijkheid geven over de ernst van de blessure.

Martinez heeft tegen Rusland het nodige puzzelwerk. Naast Lukaku ontbreken ook Vincent Kompany (spierblessure), Kevin De Bruyne (hamstrings), Thomas Meunier (enkel), Mousa Dembélé (enkel) en Axel Witsel (adductoren).

De Rode Duivels komen niet alleen donderdag in actie. Zondag staat er ook nog een duel tegen Cyprus in Nicosia op het programma. Ook het duel tegen Cyprus maakt deel uit van de EK-kwalificatiecampagne van de Rode Duivels.

Lees ook: Vaarwel Koning Boudewijnstadion, welkom aan de Golden Generation Arena