'Chelsea is bereid om Hazard gratis de deur uit te laten wandelen'

'Chelsea is bereid om Hazard gratis de deur uit te laten wandelen'

18-03-2019 14:30 Laatste update: 14:42
16

Zinedane Zidane staat opnieuw aan het roer bij Real Madrid en dat heeft de geruchten over een transfer van Eden Hazard naar De Koninklijke direct weer op doen laaien. Chelsea zou haar sterspeler echter nog liever transfervrij zien vertrekken, dan Hazard komende zomer aan Real te verkopen.

De Engelse tabloid The Sun schrijft maandag dat Hazard een beslissing heeft genomen en '100 procent zeker' is dat hij zijn droomtransfer naar Real Madrid wil realiseren. The Sun meldde vorige week al dat de teruggekeerde Zidane van plan is om Gareth Bale op te offeren om de komst van Hazard mogelijk te maken. Chelsea zou een deal echter nog altijd willen blokkeren.

The Sun meldt dat Chelsea na het seizoen een openingsbod van 81 miljoen euro uit Spanje mag verwachten. Het contract van Hazard loopt medio 2020 af, waardoor Chelsea enkel komende zomer nog een megasom aan onze landgenoot kan verdienen. Real lijkt desondanks geduld te moeten hebben, want Chelsea lijkt niet op andere gedachten te brengen. Naar verluidt laten de Londenaren Hazard volgend jaar liever nog transfervrij vertrekken, dan in te gaan op de aanbieding van Real.

Lees ook: Sarri is niet ongerust over situatie van Hazard: ''Niet over Zidane gesproken''